Szolgáltatásaink

 • Kintlévőség kezelés, követelés behajtás
  • Tevékenységünket - a pénzügyi kinnlevőségek kezelését, peren kívüli behajtását, peres eljárás megindítását és a végrehajtásig történő végig vitelét - több éves tapasztalattal, kitűnő szakmai és technikai felkészültséggel végezzük. A behajtási folyamat a peren kívüli behajtásra koncentrálódik. Igyekszünk megbízóink érdekeit és a törvényes kereteket szem előtt tartva még a jogi procedúra megindítása előtt a lehető legrövidebb idő alatt behozni partnereink pénzügyi kinnlevőségeit.
  • A semleges harmadik fél előnyeit kihasználva igyekszünk a felszínre hozni az adósok fizetési szándékát, katalizátor szerepet betöltve egyeztető tárgyalásokat vezetünk le, megkötjük az esetleges részletfizetési megállapodásokat. Rendszeresen kapunk megbízást olyan cégektől is, ahol saját behajtó rendszerrel dolgoznak, és a folyamat sikertelensége esetén még egy utolsó lépést tesznek a tartozás peren kívüli rendezésére. Mivel a belföldi ügyek esetében kizárólag sikerdíjjal dolgozunk, így minden pénzügyi kockázat nélkül megtehetik ezt.

 • Tárgyi eszközök visszaszármaztatása
  • Megbízóink tárgyi javainak (elsősorban gépjárművek) visszaszármaztatását is vállalni tudjuk. A gépjárművek felderítéséhez országos magánnyomozói partnerhálózattal rendelkezünk. A gépjármű felderítése és a címbeazonosítást követően szakosodott munkatársaink, származtatják vissza a gépjárműveket.

 • Rendezvényszervezés és hostess szolgálat
  • Cégünk a rendezvénybiztosítás és rendezvényszervezés terén eddig sikereket elért vállalkozás, olyan minőségi szolgáltatást nyújt, amely mind külső megjelenésében, mind belső értékekben egyaránt megmutatkozik.
   Fontos, hogy szolgáltatásaink minősége, pontossága, a kivitelezés kreativitása és koordinálása minden igényt kielégítsen. Partnereinkkel hosszú távra szóló, gyümölcsöző együttműködést, baráti környezetet kívánunk kialakítani. Tisztában vagyunk a rendezvényekben rejlő óriási lehetőségekkel, de soha nem feledkezünk meg arról a reális veszélyről, hogy egy-egy rosszul szervezett, apró hibákkal tarkított esemény mekkora kárt okozhat a vendégül látó megítélésében.
       
    1188 Budapest Nagykőrösi út 81.
  Telefon/fax: 280-8689,  297-3548, Mobil: 30/944-8994
  Email: info@risec.hu