Minőségirányítás

Az egyre élesedő piaci kihívásra reagálva a RISEC Kft. is elkötelezettséget vállalt az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer kiépítésére és folyamatos fejlesztésére . Ezért társaságunk bevezette tevékenysége szabályozásába az ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert. Szervezetünk vezetői és dolgozói folyamatosan törekednek arra, hogy munkájuk során a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsák megbízóink számára. Az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségügyi szabvány keretet adott arra, hogy a RISEC Kft. teljes körű és jól dokumentált minőségirányítási rendszert építsen ki.
Cégünk minden alkalmazottja személyes elkötelezettségének érzi az esetleges hibák megelőzését és a minőség folyamatos javítását.

A TÁRSASÁG VEZETŐINEK ÉS ALKALMAZOTTAINAK ÁLTALÁNOS FELELŐSSÉGE:

A társaság valamennyi dolgozója felelős a rábízott feladat előírásoknak megfelelő minőségű elvégzéséért, az észlelt nem megfelelő szolgáltatás, tevékenység vagy folyamat jelzéséért, kijavításáért. Minden dolgozó kötelessége, hogy a társaság szolgáltatásainak minőségét veszélyeztető problémákat felfedje, valamint a működésbeli hibák kiküszöbölésére vagy a minőség javítására irányuló tevékenységben részt vegyen. A társaság dolgozóinak minőséggel összefüggő feladatait, felelősségeit a minőségirányítási kézikönyv és az ahhoz kapcsolódó utasítások, előírások, jogszabályok valamint az egyes munkaköri leírások tartalmazzák

Minőségirányítási rendszerünket úgy alakítottuk ki és működtetjük, hogy az megfeleljen a törvényi előírásoknak, megbízóink elvárásainak és biztosítsa minőségpolitikánk, minőség céljaink megvalósulását, cégünk eredményességét. Az ISO 9001-es minőségügyi rendszerünkkel szeretnénk biztosítani partnereinket felé, hogy a RISEC Kft. elkötelezett a minőség folyamatos javítása iránt, folyamatosan méri megbízóink elégedettségét és megbízható, magas szintű szolgáltatás nyújtására képes.
     
  1188 Budapest Nagykőrösi út 81.
Telefon/fax: 280-8689, 297-3548, Mobil: 30/944-8994
Email: info@risec.hu