Szolgáltatásaink

 • Takarítási szolgáltatás
  • Vállaljuk közületek, gazdasági társaságok, magánszemélyek részére épületek, irodaházak, lakások rendszeres, időszakos /napi, heti és nagytakarítását/, valamint speciális takarítási feladatok ellátását. / Üvegtisztítás alpinista módszerekkel, kert és tereprendezés. Tevékenységünk során különös hangsúlyt fektetünk az állagmegóvó környezetbarát technológiák alkalmazására, mely megfelel a Magyar Szabvány előírásainak, valamint az Európai Unió követelmény rendszerének is.

   A takarítási tevékenységünkön belül magas technológiai és minőségi elvárásoknak kell megfelelni az orvosi-egészségügyi területekhez kapcsolódó kórház higiéniai, valamint az irodaház, és a kiemelt ipari létesítmények takarítása kapcsán.

   Cégünk üzleti stratégiájának és megbízhatóságának köszönhetően folyamatosan bővíti üzleti kapcsolatait. Célunk, hogy a Megrendelői igényekhez és elvárásokhoz legjobban illeszkedő szolgáltatási struktúrát tudjunk biztosítani, megfelelő ár-teljesítmény arányban és kiváló minőségben. A minőségi munkavégzést, csak minőségi eszközökkel, alapanyagokkal, vegyszerekkel, gépekkel, magasan kvalifikált személyzettel és jól működő minőségbiztosítási rendszerrel lehet elérni.
       
    1188 Budapest Nagykőrösi út 81.
  Telefon/fax: 280-8689, 297-3548,  Mobil: 30/944-8994
  Email: info@risec.hu